• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ماسک PNB تداعی تصویری روحیه بخش و نمادی ملی

| تاریخ ارسال: 1400/6/30 |
ماسک PNB تداعی تصویری روحیه بخش و نمادی ملی
دانشگاه علوم پزشکی ایران با تولید و اهدای ماسک های منقش به پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران تلاش کرد تا با ایفای مسئولیت اجتماعی خود در قبال این ورزشکاران بار دیگر ثابت کند، از یک سو به عنوان یک دانشگاه نسل نو داعیه دار پاسخگویی به نیاز های جامعه است و از سوی دیگر با مراقبت از این قهرمانان سهم اندکی در انتقال امید و نشاط به جامعه داشته یاشد.
در این راستا گفتگویی با دکتر بهناز اشتری؛ عضو هیات علمی گروه نانوتکنولوژی پزشکی و مدیر عامل شرکت PNB انجام گرفته است.
لطفا ضمن معرفی شرکت دانش بنیان ، در خصوص. نحوه فعالیت های آن توضیح دهید؟
شرکت ما کاملا نوپاست و در حال طی فرآیند اداری جهت دانش بنیان شدن در مرکز رشد است. فعالیتهای پیش بینی شده در آن، خدمت رسانی در زمینه محصولات و خدمات پزشکی بوده که به مرور در حال پیاده سازی است.
لطفا در مورد اهدا ماسک به ناشنوایان و ورزشکاران پارالمپیک هم توضیح دهید؟
در پاسخ به اعلام نیاز وزارتخانه برای طراحی ماسک ویژه افراد خاص و توجه ویژه دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای پاسخگویی اجتماعی، با توجه به شرایط ویژه در دوران پاندمی کرونا بر آن شدیم که تا جای ممکن به این عزیزان در این شرایط سخت کمک کنیم.
در خصوص ناشنوایان عزیز و کادر زحمتکش بیمارستانهای توانبخشی ماسک‌های ویژه ای طراحی شد که در عین داشتن بهای پایین علاوه بر محافظت تنفسی، امکان لب خوانی وجود داشته باشد.
در خصوص قهرمانان پارالمپیک هم فکر ما این بود که ماسکی طراحی کنیم که علاوه بر محافظت تنفسی مناسب، تصویری روحیه بخش و نمادی ملی را در قالب یک تیم تداعی کند که در نهایت به ماسکی با طرح سه رنگ کشورمان با نقشی کوچک از دانشگاه علوم پزشکی ایران رسیدیم.
این کار با چه هدفی و به چه صورت انجام شد؟
در پاسخ به اعلام نیاز وزارتخانه بهداشت و توجه ویژه ریاست دانشگاه در زمینه پاسخگویی اجتماعی، کار تولید توسط شرکت انجام شد و به عنوان یک ایرانی صرفا کمک تاثیرگذار به تیم کشورمان مد نظر بوده و انتظار هیچ درآمدی از این محل را نداشتیم.
اگر در پایان صحبتی دارید بفرمایید؟
ایده های نوآورانه مهمی در این شرکت دنبال می شوند چه در حیطه محصولات با مصرف عمومی و روزانه  در جامعه (مانند ماسک‌های تنفسی) و چه درحیطه تحقیقات در مرزهای علمی که به عقیده من می تواند منجر به ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در بیمارستانها و جامعه شوند.
به طور یقین انجام چنین تحقیقاتی نیازمند استفاده از زیرساختهای وسیعی در مقیاس دانشگاه ها و بیمارستانها است که با حمایت متولیان دانشگاه به ثمر خواهد نشست.
پایان گفتگو
مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر