• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

قابل توجه پژوهشگران قرآنی؛ مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از طرح‌های پژوهشی قرآنی حمایت مادی و معنوی می‌کند

| تاریخ ارسال: 1400/6/31 |
مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از طرح‌های پژوهشی قرآنی حمایت مادی و معنوی می‌کند

مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اعلام کرد که در راستای تحقق اهداف دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت از طرح‌های پژوهشی قرآنی، حمایت‌های مادی و معنوی خواهد کرد.

به گزارش مفدا، مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت طی نامه‌ای از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواست تا در راستای تحقق اهداف دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت، از حمایت‌های مادی و معنوی این مرکز بهره‌مند گردند.

بر این اساس پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از حمایت‌های مادی و معنوی این مرکز در راستای پژوهش‌های قرآنی بهره‌مند گردند و برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تماس ۰۲۱۸۱۴۵۵۱۶۱ با اداره پژوهش‌های مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ارتباط گرفته و از جزئیات بیشتر این حمایت مطلع شوند.

اطلاعات بیشتر در خصوص حمایت مادی و معنوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از طرح‌های پژوهشی قرآنی، به محض اعلام در پایگاه خبری مفدا منتشر خواهد شد.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر