• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تزریق ۹ هزار دوز واکسن توسط پرسنل معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/6/31 |
تزریق ۹ هزار دوز واکسن توسط پرسنل معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ایران
شایان توجه است که خدمات واکسیناسیون از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت می‌پذیرد.
به گزارش مفداایران؛ طبق اعلام معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکنون  ۹ هزار دوز واکسن در درمانگاه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تزریق شده است که این مقدار تزریق از اردیبهشت‌ماه تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰ صورت گرفته است.
لازم به ذکر است که خدمات واکسیناسیون این درمانگاه، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ در مرکز همایش های رازی دانشگاه صورت می‌پذیرد.
در ضمن به کلیه دانشجویان نیز اعلام شده است که کلیه امکانات رفاهی از قبیل ارائه سیستم اسکان، تغذیه، ایاب و ذهاب و ...  با ارائه کارت واکسیناسیون کرونا امکان پذیر خواهد بود.

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر