• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد: پایان تزریق دوز اول واکسن کرونا تا بیست مهر ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/6/31 |
پایان تزریق دوز اول واکسن کرونا تا بیست مهر ۱۴۰۰
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
پایان تزریق دوز اول واکسن کرونا تا بیست مهر ۱۴۰۰
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از اتمام واکسیناسیون دوز اول کرونا تا بیستم مهر ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه سی ام شهریور ماه ۱۴۰۰در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون ایران مال گفت: این مرکز خدمات واکسیناسیون را با بالاترین استانداردها به مردم عزیز کشور ارائه می دهد.
وی افزود: مشارکت ارتش و بخش خصوصی نشان دهنده یک عزم ملی برای هدفی مقدس است.
پازوکی با بیان این موضوع که در بیست روز گذشته شاهد رشد بسیار خوبی در تزریق واکسن بودیم، اظهار کرد: امیدواریم با برنامه ریزی های لازم تا بیستم مهر ماه واکسیناسیون دوز اول را به اتمام برسانیم و میزان ایمنی جمعی به بالای هفتاد درصد برسد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان گفت: تزریق دوز دوم نیز حداکثر تا دهه مبارک فجر کامل می شود.
پایان خبر
المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 460 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر