• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در سی و هشتمین جلسه شورای دانشگاه مصوب شد: تأسیس مراکز تحقیقات تصویر برداری و پردازش چشم و علوم و تکنولوژی باروری

| تاریخ ارسال: 1400/6/30 |
تأسیس مراکز تحقیقات تصویر برداری و پردازش چشم و علوم و تکنولوژی باروری
در سی و هشتمین جلسه شورای دانشگاه مصوب شد:
تأسیس مراکز نحقیقات تصویر برداری و پردازش چشم و علوم و تکنولوژی باروری
در سی و هشتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشنهاد تأسیس مرکز تحقیقات علوم و تکنولوژی باروری و مرکز تحقیقات تصویربرداری و پردازش تصاویر چشم مطرح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در سی و هشتمین جلسه شورای دانشگاه ضمن معارفه دکتر عبدالرضا پازوکی؛ سرپرست جدید دانشگاه، از زحمات دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس سابق دانشگاه در دوران خدمت ایشان تقدیر و تشکر شد.
در این جلسه در خصوص نقشه علمی دانشگاه بحث و تبادل نظر و مقرر شد در کمیته ای تخصصی تر در این خصوص تصمیم گیری شود. همچنین پیشنهاد تأسیس مرکز تحقیقات تصویربرداری و پردازش تصاویر چشم مطرح و مقرر شد در جلسه آینده ضمن تغییراتی در اعضای مؤسس با حضور نماینده مؤسسین مجدد مطرح شود.
پیشنهاد تأسیس مرکز تحقیقات علوم و تکنولوژی باروری نیز مطرح و با تغییراتی در هیئت مؤسس به تصویب رسید.
پایان خبر
المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر