• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

یادداشت/مهندس علی تهرانی ممتد؛معاون وقت دانشکده توانبخشی نقش فعال دانشجویان شهید دانشکده علوم توان بخشی در جبهه ها/اخذ درجه استادی در عشق و ایثار

| تاریخ ارسال: 1400/7/3 |
یادداشت/مهندس علی تهرانی ممتد؛معاون وقت دانشکده توانبخشی
مهندس علی تهرانی؛ معاون وقت دانشکده توانبخشی به مناسبت هفته دفاع مقدس و به یاد دانشجویان قهرمان و شهید این دانشکده در یادداشتی به نقش فعال دانشجویان شهید دانشکده علوم توان بخشی در جبهه ها که در نهایت موفق به اخذ درجه استادی در مکتب عشق و ایثار شدند، پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس تهرانی - معاون وقت دانشکده توانبخشی در یادداشتی به مناسبت هفته دفاع مقدس نوشت: با درود به روان مطهر  شهیدان دانشجو که بدون توقع و چشم داشتی با تواضع و خالصانه و در عین حال شجاعانه و بدون واهمه در جبهه های ۸ سال دفاع مقدس حضوری قهرمانه داشتند و بی دریغ جان عزیز خود را برای اعتلای اسلام و ایران فدا کردند، امیدوارم که با شهدای گران قدر کربلا محشور شوند.
در ادامه این یادداشت آمده است: دانشکده علوم توانبخشی واقع در (میدان محسنی) تهران با تعداد حدود ۳۰۰ نفر دانشجو به ریاست دکتر کنزی در دوره دفاع مقدس، یکی از مراکز آموزشی فعال و همچنین به همت واحد جهاد دانشجویی در برنامه های فرهنگی و بنا به مقتضای زمان در آموزش و اعزام داوطلبان دانشجو به جبهه ها بسیار فعال و پویا بود.
همچنین آقایان دکتر جغتایی، دکتر محمد اکبری، دکتر محمد کمالی، مرحوم دکتر کاظمی و مرحوم دکتر چولایی  از مدیران پر شور آن روزگاران در واحد جهاد دانشکده بودند که خود، بارها و بارها به اتفاق دانشجویان داوطلب به جبهه های دفاع مقدس اعزام می‌شدند و شور آفرینی می‌کردند.
در این یادداشت تاکید شده است که در این دوره تعداد زیادی از دانشجویان جهادی دانشکده دلیرانه و آگاهانه در دانشگاهی به وسعت تمام جبهه ها حضور یافته و درس عشق و ایثار و دلدادگی و شهادت را استادانه برای جوانان تمام اعصار و نسل ها تدریس کردند و تعدادی از این عزیزان با شهادت قهرمانانه خود موفق به اخذ درجه استادی در عشق و ایثار شدند.
در خاتمه این یادداشت با ابراز امیدواری برای توفیق روزی که در محشر کبری این عزیزان از ما شفاعت کنند و  با ذکر صلوات و فاتحه برای شادی روح این پاکان آسمانی؛ اسامی دانشجویان شهید دانشکده علوم توانبخشی به همراه رشته تحصیلی شأن به شرح ذیل آمده است:
شهید لطفی زاده رشته فیزیوتراپی
شهید رعیت رشته فیزیوتراپی
شهید خدا پرست رشته فیزیوتراپی
شهید برکم رشته فیزیوتراپی
شهید غلامی رشته ارتوپدی فنی
شهید طریقی رشته ارتوپدی فنی
شهید صالحی رشته شنوایی شناسی
شهید فتوحی رشته گفتار درمانی
پایان//

دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر