• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون آموزشی وزارت بهداشت: آموزش ها در سال تحصیلی جدید ترکیبی است

| تاریخ ارسال: 1400/7/3 |
آموزش ها در سال تحصیلی جدید ترکیبی است
معاون آموزشی وزارت بهداشت:
آموزش ها در سال تحصیلی جدید ترکیبی است
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: آموزش ها در سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۰ به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی ) و با ارجحیت حضوری ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه های علوم پزشکی فعالیت آموزشی خود را از اول مهرماه سال جاری و حتی در برخی جاها از قبل فصل پاییز آغاز کرده اند.
وی با بیان این نکته که دستورالعمل مقام وزارت به دانشگاه ها ابلاغ شده، افزود: جزییات حضور دانشجویان و نحوه تدریس اساتید در این دستورالعمل ذکر شده است.
باقری فرد با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی، اعلام کرد: نحوه ارائه آموزش ها به صورت تلفیقی و با ارجحیت برگزاری کلاس های حضوری است؛ البته باید از بستر فضای مجازی هم بیشتر بهره برداری شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی باید برای شروع سال تحصیلی جدید، تمام دانشجویان و اساتید خود را واکسینه کنند ‌.
اجرای طرح تحول آموزش در آینده نزدیک
معاون آموزشی وزارت بهداشت از اجرای طرح تحول آموزش در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ و کارگروه های تخصصی آن در معاونت های مختلف از جمله معاونت آموزشی تشکیل شده است.
باقری فرد خاطر نشان کرد: هدف از طرح تحول آموزش، اجرای یک برنامه جامع نگر بر اساس روش های جدید آموزشی، امکان مشارکت فراگیران و آشنایی اساتید جوان از شیوه های جدید آموزشی است که به زودی جزییات این طرح ارائه می شود.
پایان خبر//
 مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 943 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر