• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

افتتاحیه کلینیک پاپیلوما در بیمارستان لولاگر

| تاریخ ارسال: 1400/7/1 |
افتتاحیه کلینیک پاپیلوما در بیمارستان لولاگر
کلینیک پاپیلوما روز یکشنبه ۲۸ شهریور در محل بیمارستان لولاگر و با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
در این مراسم رییس بیمارستان لولاگر سرکار خانم دکتر هراتی، جمعی از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران و نیز پزشکان و پرسنل بیمارستان لولاگر حضور داشتند. با هماهنگی های به عمل آمده با معاونت محترم درمان مقرر است به  بیماران مبتلا به عفونت و یا بیماری پاپیلوما در یک بسته خدماتی شامل تشخیص، درمان و مشاوره  با همیاری ۱۴ تخصص مختلف ارائه خدمت گردد.
خدمات این کلینیک عبارتند از  تشخیص ، درمان و مشاوره  و متشکل از متخصصین زنان ، ارولوژی ، پوست ، ویروس شناس بالینی و روان شناس بالینی جهت درمان بیماران آقا و خانم مبتلا به ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) و زگیل می باشد .

دفعات مشاهده: 347 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر