• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق شد ایجاد دسترسی به سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری

| تاریخ ارسال: 1400/7/4 |
ایجاد دسترسی به سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری
در دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق شد
ایجاد دسترسی به سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری
سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) با پیگیری های گروه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در دسترس اعضای هیئت علمی و پژوهشگران قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری کشور  سامانه ساتع را در سال ۱۳۹۸ به منظور اشتراک گذاری اولویت‌ها و نیازهای پژوهشی صنعت و جامعه با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و حل مسائل شرکت‌ها و نهادها راه اندازی کرد و با تصویب و اجرایی شدن آیین نامه بند(و) تبصره(۹) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز مشمول آن قرار گرفت.
با توجه به تاکید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در به کارگیری سامانه ساتع در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و نیز ارائه گزارش فعالیت در این سامانه (شش ماهه و یکساله)، از تمامی اساتید، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه درخواست می شود که در سامانه مذکور ثبت نام و فعالیت در آن را آغاز کنند.
راهنمای ثبت نام سامانه ساتع و ثبت‌ اولویت‌های پژوهش و فناوری در سایت مربوطه قابل دسترس است و تمامی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه می‌توانند با مراجعه به آدرس http://sate.atf.gov.ir و پس از ثبت نام و مراحل احراز هویت، ضمن انتخاب اولویت پژوهشی موردنظر خود از بین اولویت‌های صنایع، شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت، پیشنهاد خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از طی فرآیندهای مربوطه، اقدامات لازم به ‌منظور عقد قرارداد انجام پذیرد.
امید است که اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه با آگاهی از نیازهای واقعی جامعه در حوزه پژوهش و فناوری، برنامه‌ها و اولویت‌های پژوهشی خود را در راستای رفع نیازها و حل مسائل پژوهش و فناوری در صنعت و جامعه بکار گیرند.
پایان پیام//

دفعات مشاهده: 425 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر