• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

از سوی خیریه «دست هایی که کمک می کنند» انجام شد اهدای دو هزار جلد کتاب کمک آموزشی به دانش آموزان مناطق محروم

| تاریخ ارسال: 1400/7/6 |
اهدای دو هزار جلد کتاب کمک آموزشی به دانش آموزان مناطق محروم
از سوی خیریه «دست هایی که کمک می کنند» انجام شد
اهدای دو هزار جلد کتاب کمک آموزشی به دانش آموزان مناطق محروم
خیریه «دست هایی که کمک می کنند»  بیش از دو هزار جلد کتاب برای استفاده دانش آموزان متقاضی شرکت در کنکور مناطق محروم کرمان و سیستان و بلوچستان اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر کامران آقاخانی درخصوص فعالیت این خیریه گفت: خیریه "دست هایی که کمک می کنند" زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است و باتمهیداتی که باهمکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام گرفته، به زودی به عنوان یک NGO مستقل و با نام  مرکز نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه محل استقرار این خیریه در دانشکده پزشکی خواهد بود، تصریح کرد: از کمک های مختلف این خیریه می توان به  ساختن۸۰ خانه توپی در مناطق کپرنشین سیستان و بلوچستان و کرمان، تجهیز چندین مدرسه شامل خرید (وایت برد – بخاری و کولر)، توزیع وعده های صبحانه برای هزار و۶۰۰ دانش آموز به صورت روزانه در مدارس، ارسال کتاب، کفش و لباس برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص آخرین مرسوله ارسالی که روز یکشنبه ۴ مهرماه به کرمان و سیستان و بلوچستان ارسال شد، گفت: این مرسوله شامل ۵۸ بسته کتاب که بالغ بر ۲ هزارجلد کتاب برای شاخه های مختلف تحصیلی متقاضی شرکت در کنکور است که از ۲ ماه گذشته توسط خیرین محترم تهیه و با مشارکت جمعی از دانشجویان کتب دسته بندی و امروز ارسال شد.
دکتر آقاخانی در ادامه افزود: این کتابها در کتابخانه مدارس مناطقی که اشاره شد قرار خواهند گرفت و برای سالها قابل استفاده است.
رئیس دانشکده پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: به زودی شماره حساب حقوقی این موسسه در اختیار عزیزانی که تمایل به همکاری دارند قرار خواهد گرفت و افراد می توانند نذورات خود را به این حساب واریز کند.
وی ابراز امیدواری کرد؛  با مشارکت کلیه اعضای هیئت علمی و کارکنان حتی ماهانه به مبلغ ۱۰۰هزارتومان نیز می توان حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دانش آموز مناطق کم برخوردار را تحت پوشش قرار خواهد داد.
پایان خبر//
مرجان خرم

دفعات مشاهده: 219 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر