• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رحمت اله جعفری سرپرست حراست دانشگاه ایران شد

| تاریخ ارسال: 1400/7/7 |
رحمت اله جعفری سرپرست حراست دانشگاه ایران شد
رحمت اله جعفری از سوی سرپرست مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر حسین فرزانه؛ سرپرست مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی رحمت اله جعفری را به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب کرد.
در این ابلاغ آمده: امید است با حرکت برمدار شرع، قانون و اخلاق و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و توانایی های موجود در جهت صیانت از سرمایه های مادی و معنوی از هیچ کوششی دریغ ننموده و در پرتو الطاف بی بدیل الهی در راستای انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
پایان خبر//

دفعات مشاهده: 1649 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر