• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

به منظور بررسی زمینه همکاری های درمانی و آموزشی؛ مدیر کل آموزش وزارت بهداشت و محیط زیست عراق از بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه بازدید کرد

| تاریخ ارسال: 1400/7/8 |
به منظور بررسی زمینه همکاری های درمانی و آموزشی؛

با هدف ثبت بیمارستانها در وزارت بهداشت عراق و کسب تائیدیه برای اعزام بیماران عراقی به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه و نیز برگزاری دوره های کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت برای پزشکان، کادر پرستاری و کادر درمانی عراقی و استفاده از ظرفیتهای بورس و اعزام پزشکان برای گذراندن دوره های تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ؛ مدیر کل آموزش وزارت بهداشت و محیط زیست عراق از بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه بازدید کرد.
محمدرضا صفائیان؛ مشاور گردشگری سلامت رییس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در خصوص این بازدید گفت: هیئتی از وزارت بهداشت و محیط زیست عراق به نمایندگی از دکتر منتظر سعد؛ مدیر کل آموزش وزارت بهداشت و محیط زیست عراق، از بیمارستانهای حضرت فاطمه(س)، محب کوثر، محب مهر بازدید کرد.
صفائیان تصریح کرد: گذراندن دوره های کوتاه مدت، آموزشهای آکادمیک ویژه پزشکان عراقی، برگزاری کنفرانس های علمی مشترک توسط اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته های تخصصی و فوق تخصصی خاص از جمله موضوعات مهمی بود که در نشست با رؤسای بیمارستانها مطرح شد.
مشاور گردشگری سلامت خاطر نشان کرد: کمک به درمان بیماران عراقی در کشور عراق و اعزام آنها به ایران به خصوص در زمینه های جراحی های پلاستیک، برگزاری دوره های درمان کرونا در کشور عراق، درمان بیماران اوتیسم، جراحی قلب اطفال، نارسایی های مزمن مادرزادی در نوزادان و کودکان عراقی، جراحی‌های فوق تخصصی تعویض مفصل، همچنین در خصوص رژیم های درمانی و تغذیه بیماران که دچار دیابت و یا چاقی مفرط هستند، دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
وی افزود: در زمینه جذب توریسم سلامت توسط بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه مقرر شد طرح پیشنهادی و فرایند آن شامل تهیه بلیط، اسکان، درمان، برگشت به کشور عراق تعریف شود.
صفائیان در پایان از برگزاری دو کنفرانس بین المللی در کشور عراق خبر داد و اظهار امیدواری کرد: انجام فعالیت های آموزشی و پزشکی با دانشگاه های عراق در زمینه درمان به این کشور کمک کنند.
خبر: المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر