• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه از معاونت غذا و دارو بازدید کرد

| تاریخ ارسال: 1400/7/12 |
  رییس دانشگاه از معاونت غذا و دارو بازدید کرد

دکتر پازوکی با قدردانی از تلاش معاونت غذا و دارو، کسب رتبه برتر این معاونت در کشور را نقطه عطفی در عملکرد دانشگاه دانست.
به گزارش روابط عمومی  معاونت غذا و دارو، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران روزیکشنبه ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۰ از این معاونت بازدید کرد و در نشستی با حضور دکتر فاطمه فتحی معاون غذا و دارو، دکتر مهران ولایی مدیر مجموعه مدد و جمعی از مدیران با فعالیت های مجموعه آشنا شد.
در ابتدای این نشست دکتر فتحی به بیان شرح وظائف و عملکرد معاونت غذا و دارو پرداخت و در ادامه هر یک از مدیران به معرفی  اجمالی و  مختصری از شرح وظایف واحدها و چالشهای موجود پرداختند.
سپس دکتر ولایی، مدیر مجموعه مدد ( داروخانه های بیمارستان های دانشگاهی) به معرفی فعالیت های این مجموعه پرداخت و به موفقیت ها، چالشها و مشکلاتی مانند کمبود های دارویی حال حاضراشاره کرد.
در پایان جلسه دکتر پازوکی با اشاره به موفقیت معاونت غذا و دارو در کسب رتبه یک کشوری در میان سایر معاونت های غذا و داروی کشور، این موفقیت را نقطه عطفی در عملکرد دانشگاه دانست و گفت: این نشست صرفا با هدف آشنایی با  فعالیت های معاونت غذا و دارو  صورت گرفته و طرح مسائل و مشکلات جاری به منظور ارائه راهکارها و پیشنهادات راهبردی را به جلسات آتی موکول کرد.

دفعات مشاهده: 607 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر