• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

روزهای پنج شنبه و جمعه اجرا می شود آغاز طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا ویژه دانش آموزان

| تاریخ ارسال: 1400/7/15 |
آغاز طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا ویژه دانش آموزان
 روزهای پنج شنبه و جمعه اجرا می شود
آغاز طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا ویژه دانش آموزان
طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا ویژه دانش آموزان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و اداره کل  آموزش و پرورش استان تهران از امروز آغاز شد.
دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: طرح ضربتی واکسیناسیون دانش آموزان با استفاده از ظرفیت مدارس روزهای پنج شنبه و جمعه؛ پانزدهم و شانزدهم مهر۱۴۰۰ اجرا می شود.
وی افزود: برای تسریع در انجام واکسیناسیون گروه دانش آموزی و بازگشایی مدارس؛  با برنامه ریزی انجام شده و هماهنگی بین بخشی با اداره کل آموزش و پرورش استان تهران مقرر شد تا  از ظرفیت مدارس در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران استفاده و طرح پوششی واکسیناسیون را در روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته اجرا کنیم.
عشرتی خاطر نشان کرد: البته واکسیناسیون گروه دوازده تا هجده سال از سه هفته قبل در مراکز تجمیعی انجام و تا کنون حدود صد و شصت هزار دوز واکسن به این گروه سنی در مناطق تحت پوشش دانشگاه تزریق شده است.
وی گفت:جمعیت دانش آموزی دوازده تا هیجده سال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۴۵۰ هزار نفر است که برای واکسیناسیون کامل این گروه هدف نیاز به نهصد هزار دوز واکسن  داریم.
عشرتی با بیان این نکته که واکسن هیچ خطری برای دانش آموزان ندارد، افزود: علاوه بر مراکز تجمیعی واکسیناسیون، حدود بیست و سه مدرسه برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است؛ لذا از دانش آموزان والدین و تقاضا داریم هر چه سریعتر به مراکز تابعه مراجعه کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: با توجه به افزایش ظرفیت مراکز واکسیناسیون برای گروه دوازده تا هجده سال ؛ دانش آموزان در اسرع وقت، بدون نگرانی و با آرامش نسبت به تزریق واکسن خود اقدام کنند تا به سطح ایمنی قابل توجه در جامعه دست یابیم و مدارس هرچه زوتر فعالیت خود را شروع کنند.
پایان خبر//
خبرنگار: مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 302 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر