• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ساخت داروی گیاهی برای بهبود علایم کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/7/17 |
ساخت داروی گیاهی برای بهبود علایم کرونا
طب سنتی ایرانی به فرمولاسیونی، گیاهی، کارآمد و مناسب برای بهبود علایم کرونا بر اساس منابع معتبر طب ایرانی دست یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر فاطمه اقبالیان؛ متخصص طب ایرانی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران به نمایندگی از پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی اظهار داشت: یک کارآزمایی بالینی از فراورده های طراحی شده بر اساس طب سنتی ایرانی(دو کپسول و یک جوشانده) برای بهبودی علایم کرونا انجام شد.
این استادیار دانشگاه در رابطه با روش کار انجام شده برای کارآزمایی این دارو، گفت: این  مطالعه بر روی بیش از ۳۸۰ بیمار کرونایی در چندین بیمارستان شهرهای مختلف کشور از قبیل( تهران، اصفهان، کاشان) با مشارکت ۳۷ استاد و پژوهشگر از زیرشاخه های مختلف پزشکی از چندین دانشگاه کشور اجرا شد.
وی افزود: نتیجه این کارآزمایی، کاهش ۵۰ درصدی زمان بستری بیماران (تسریع بهبود) به عنوان پیامد  اولیه و تاثیر معنی دار بر روی ۱۱ مولفه مورد سنجش از میان ۱۶ مولفه مورد سنجش پیامد های ثانویه بوده است.
اقبالیان در پایان خاطرنشان کرد: چندین دستیار تخصصی طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این کارآزمایی حضور داشتند و مقاله آن در مجله معتبر "phytotherapy research" با ضریب تاثیر ۵.۸۷۸ منتشر شده است.
پایان خبر//
هدیه محمدی

دفعات مشاهده: 644 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر