• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه ایران به همت خیرین استان تهران

| تاریخ ارسال: 1400/7/18 |
تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه ایران به همت خیرین استان تهران
عضو هیئت مدیره مجمع خیرین استان تهران گفت: خیرین برای کمک به همنوع و تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به میدان خواهند آمد.
دکتر سیدرضا محسن زاده؛ عضو هیئت مدیره مجمع خیرین استان تهران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: پروژه‌های عمرانی در دست اقدام شامل ساختمان جدید شهدای هفت تیر، شهدای یافت آباد، دیس پچینگ شهریار وتوسعه تخت‌های بیمارستان رباط کریم هستند.
وی افزود: همچنین پروژه بیمارستان جامع سرطان در مجتمع حضرت رسول قرار است با کمک خیرین در دست اقدام قرار گیرد.
 محسن زاده بیان کرد: در بعضی از پروژه‌ها صد درصد هزینه‌های ساخت و تجهیز به عهده خیرین سلامت و در برخی دیگر پنجاه درصد سهم دانشگاه است.
وی گفت: امیدوارم با مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی ایران و هماهنگی انجام گرفته هر چه سریعتر پروژه‌ها تکمیل تا مردم بتوانند از منافع آنها برخوردار شوند و خیرین هم نتیجه کار خود را شاهد باشند.
عضو هیئت مدیره مجمع خیرین استان تهران تصریح کرد: پروژه ساخت ساختمان جدید شهدای یافت آباد و دیس پچینگ شهریار و توسعه تخت های ICU و CCU رباط کریم در سال جاری و پروژه بیمارستان شهدای هفت تیر در سال آینده قابل بهره‌برداری است.
محسن زاده با بیان این نکته که خیرین با نیت خیر خواهانه و برای کمک به همنوع به میدان آمدند، افزود: طبق آیه شریف قرآن؛ در کار خیر از یکدیگر سبقت بگیرید که عاقبت کار از آن شما خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه ای روز شنبه هفدهم مهر ۱۴۰۰ با  هدف بررسی  و ارزیابی مسایل فنی و حقوقی و با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین استان تهران برگزار شد.
پایان خبر//
مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 464 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر