• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سلامتکده بهشت جزء اولین و بزرگترین مراکز تخصصی طب سنتی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/7/27 |
سلامتکده بهشت جزء اولین و بزرگترین مراکز تخصصی طب سنتی ایران
سلامتکده طب ایرانی بهشت با رویکرد حفظ سلامتی، پیشگیری و درمان تخصصی بیماری‌های زنان، نازایی، دیابت، فشار خون، گوارش، مفاصل، پوست و مو و سایر بیماری ها در حال انجام فعالیت آموزشی و پژوهشی است.
این مرکز با تلاشی سازمان یافته و علمی در جهت اصلاح سبک زندگی، درمان بیماری ها، آموزش دستیاران طب ایرانی، طراحی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی در حیطه طب ایرانی و آموزش تغذیه صحیح و استفاده از خوراکی ها و گیاهان و مفردات شفا بخش در حال فعالیت می‌باشد.
دکتر فاطمه اقبالیان؛ استادیار و مدیرگروه آموزشی طب سنتی و تاریخ پزشکی  دانشکده طب ایرانی در گفتگو با روابط عمومی دانشکده، در خصوص اقدامات این سلامتکده گفت: سلامتکده بهشت با حضور پزشکان متخصص طب ایرانی و اساتید و حکمای صاحب نام طب ایرانی نظیر استاد محمد عبادیانی، استاد سودابه بیوس، استاد اسماعیل ناظم و... در حال خدمت رسانی به مردم عزیزمان است.
وی با بیان اینکه طب سنتی ایرانی یکی از زیر مجموعه های طب مکمل است، افزود: سلامتکده بهشت شامل چندین درمانگاه ویژه  از قبیل: درمانگاه هومیوپاتی، درمانگاه اطفال، درمانگاه پوست، درمانگاه چاقی-لاغری و رژیم درمانی، درمانگاه زنان و زایمان و ناباروری، درمانگاه سندرم متابولیک، درمانگاه اعصاب و روان، درمانگاه بیماری های مردان و درمانگاه گوارش و بیماری های روده ای می باشد.
اقبالیان تصریح کرد: سلامتکده بهشت خدمات مختلفی در زمینه های طب مکمل از جمله طب سوزنی برای بانوان و آقایان، بادکش و حجامت، انواع ماساژ درمانی، ناف گیری، جا اندازی لگن و آزاد سازی عضلات با روش های معتبر علمی، پوست و مو و زیبایی (شفاف سازی و پاکسازی پوست با ماسک های گیاهی متنوع، ماساژهای تخصصی با روغن های گیاهی، برطرف کردن لک های تیره پوستی، جوانسازی و رفع چین و چروک، آبرسانی و درمان خشکی پوست) ارائه می کند.
وی در خصوص فعالیت های آموزشی اظهار کرد: سلامتکده همواره میزبان عموم مردم در خصوص  برگزاری کلاس های آموزشی مراقبت های طب ایرانی بوده است این مرکز همچنین آماده برگزاری کارگاه های آموزشی حفاظت از پوست و مو ویژه عموم مردم می باشد.
سلامتکده بهشت در ضلع جنوبی پارک شهر، ابتدای خیابان بهشت واقع شده و در روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعات ۷:۳۰ الی ۱۴:۳۰ آماده خدمت رسانی به همشهری های عزیز است.
این سلامتکده مجهز به سیستم مشاوره تلفنی رایگان در ساعات ۱۰ صبح الی ۴ بعد از ظهر به بیماران کرونایی از طریق شماره ی ۴۲۴۸۹۰۹۰می باشد.
برای اطلاعات بیشتر به اینستاگرام دانشکده طب ایرانی "tebeirani_iran" و سایت”stm.iums.ac.ir” مراجعه کنید.
پایان خبر//

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر