• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه ایران منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/7/27 |
سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه ایران منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فهیمه سهیلی پور؛ فوق تخصص غدد درون ریز و منابولیسم کودکان و عضو هیات علمی دانشکده پزشکی را به عنوان سرپرست دانشکده پزشکی منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن حکم به این شرح است:
سرکار خانم دکتر فهیمه سهیلی پور
  نظر به تعهد، تجربیات و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشگاه، با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم آن دانشکده، همچنین بکارگیری روش‌های نوین رهبری آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه اعضاء محترم هیأت علمی و توان تخصصی خبرگان این حوزه در جهت ارتقاء کمی و کیفی امور آموزشی، پژوهشی و فن آوری به ویژه در بخش آموزش پزشکی عمومی اهتمام ورزید.
توفیق روزافزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر عبدالرضا پازوکی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 2447 بار   |   دفعات چاپ: 227 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   2 نظر

نظر ارسال شده توسط دکتر سید توحید عبداللهی پور در تاریخ 1400/7/29