• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برگزاری مانور مقابله با بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو

| تاریخ ارسال: 1400/8/9 |
برگزاری مانور مقابله با بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو
مانور مقابله با بیماری مخاطره آمیز تب خوریزی دهنده کریمه- کنگو در رباط کریم و اسلامشهر برگزار شد.
به گزارش اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران، اداره کل دامپزشکی استان تهران با همکاری سازمان جهاد کشاورزی این استان و دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران هشتم و نهم آبان ماه ۱۴۰۰، مانور مقابله با بیماری مخاطره آمیز تب خوریزی دهنده کریمه- کنگو را در شهرستان رباط کریم و اسلامشهر برگزار کرد.
در این مانور که به مناسبت هفته پدافند غیر عامل برگزار شد، دکتر ملکشاهی؛ فرماندار و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ترابی؛ امام جمعه رباط کریم و علی رضوان؛ مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری تهران و جمعی دیگر از مسئولان استانی حضور داشتند.
پایان خبر//

دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر