• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سرپرست دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/8/9 |
سرپرست دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمد رضا پیرمرادی را به عنوان سرپرست دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان این دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن حکم به این شرح است:
جناب آقای دکتر محمد رضا پیرمرادی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه
توسعه و تحول در زمینه‌های مختلف علوم سلامت مستلزم تربیت نیروی انسانی فرهیخته و متعهد بر اساس ارزش‌های اسلامی، اصول علمی و منطبق بر نیازهای روز جامعه، به عنوان یکی از اهداف اصلی دانشگاه، نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند و منسجم می‌باشد. با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ، به عنوان سرپرست دانشکده  علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه منصوب می شوید.
انتظار می‌رود با بکارگیری روش‌های نوین مدیریت و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه اعضاء محترم هیأت علمی و توان تخصصی خبرگان این حوزه در جهت ارتقاء کیفی و کمی امور آموزشی، پژوهشی و توسعه علم و دانش اهتمام و در جهت تحقق اهداف دانشگاه گام‌های مؤثری بردارید.
از خداوند متعال موفقیت روزافزون جنابعالی را در پیمودن این مسیر آرزومندم.
دکتر عبدالرضا پازوکی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 1144 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر