• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در مراسم معارفه عنوان شد؛ نگاه بهداشت محور اولویت سرپرست جدید دانشکده سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1400/8/13 |
نگاه بهداشت محور اولویت سرپرست جدید دانشکده سلامت روان
در مراسم معارفه عنوان شد؛
نگاه بهداشت محور اولویت سرپرست جدید دانشکده سلامت روان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان که با حضور معاون آموزشی دانشگاه و نیز معاونین پژوهشی، آموزشی، دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشکده، مدیران گروه ها و تنی چند از اعضای هیأت علمی برگزار شد؛ با تاکید بر اهمیت علوم رفتاری و سلامت روان افزود: در شرایطی که کرونا بر کشور تحمیل کرده، امروزه بیش از پیش نیازمند خدمات متخصصان این رشته در سطح جامعه هستیم.
دکتر پازوکی در ادامه با تقدیر از پیشکسوتان از جمله دکتر ایرج سیاسی و دکتر جعفر بوالهری به خاطر تلاش برای تاسیس دانشکده و زحمات سایر اعضا هیات علمی، خواستار تداوم عملکرد درخشان این دانشکده نوپا و تلاش برای تاسیس رشته های جدید مورد نیاز جامعه در این دانشکده شد.
وی از زحمات سه ساله دکتر سیدوحید شریعت در ریاست دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تقدیر و دکتر محمدرضا پیرمرادی را به عنوان سرپرست جدید این دانشکده معرفی کرد.
دکتر محمدرضا پیرمرادی سرپرست جدید دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان هم در سخنانی، توجه ویژه به نگاه بهداشت محور به سلامت روان در کنار نگاه درمان محور را برنامه اصلی خود در مدیریت دانشکده عنوان کرد و خواستار حمایت و مساعدت مسئولین دانشگاه برای تاسیس رشته های جدید چون نوروسایکولوژی و روان شناسی بالینی کودک و نوجوان در این دانشکده شد.
گفتنی است دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و انستیتو روانپزشکی تهران یکی از بزرگترین مراکز تخصصی آموزشی، پژوهشی و درمانی روانپزشکی و روانشناسی بالینی کشور است که در سال ۱۳۵۶ با عنوان مرکز آموزشی-رزیدنسی تأسیس شد و پس از انقلاب در سال ۱۳۵۸ به نام فعلی تغییر نام یافت. در سال ۱۳۶۵ که آموزش پزشکی در وزارت بهداشت ادغام شد، انستیتو روانپزشکی تهران از بهداری جدا شد و به عنوان یکی از مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گرفت  و هم اکنون به عنوان قطب علمی-آموزشی و پژوهشی روانپزشکی و روانشناسی بالینی کشور فعالیت می کند.

دفعات مشاهده: 187 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر