• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برگزاری مراسم رسمی پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی

| تاریخ ارسال: 1400/8/17 |
برگزاری مراسم رسمی پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی
صبح امروز دوشنبه ۱۷ آبان ماه مراسم رسمی پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی در سالن مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد .
میهمانان ویژه ای همچون انسیه خزعلی؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر فرید نجفی؛ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دکتر شالبافیان؛ معاون وزیر میراث فرهنگی و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مراسم حضور داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران به پاس تلاشهای ارزشمند این دو مجموعه در اقدام هماهنگ با هدف معرفی خدمات بیمارستانهای تابعه موفق به کسب تندیس برندهای برتر کشورهای اسلامی در پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی شدند. دکتر حسن امیری؛ رییس دفتر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به نمایندگی از وی در این مراسم حضور داشت.
عکاس: حسن شیروانی

دفعات مشاهده: 472 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر