• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

مشاور اجرایی و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/8/19 |
 مشاور اجرایی و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ساجده ریاضی را به عنوان «مشاور اجرایی و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن حکم به شرح زیر است:
سرکارخانم دکتر ساجده ریاضی
با سلام و احترام
   با توجه به سوابق ارزنده علمی و اجرایی سرکارعالی، به مـوجب این ابـلاغ به عنـوان مشاور اجرایی و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه منصوب می‌شوید تا با استعانت از پروردگار متعال و بهره‌گیری از خرد جمعی، در راستای برنامه استراتژیک دانشگاه در حرکت بسوی دانشگاه نسل نو به انجام امور محوله بپردازید. حسب شیوه صدور احکام اهم انتظارات از سرکارعالی عبارت است از:
  1. هماهنگی برگزاری  جلسات درون  و برون سازمانی ذی ربط و در صورت لزوم حضور از سوی اینجانب
  2. پیگیری هوشمند سازی و چابک سازی فرایند های دانشگاه با رویکرد مدیریت الکترونیک
  3. مدیریت و برگزاری جلسات اتاق فکر حوزه ریاست و بهره مندی از دیدگاه ها و نظرات نخبگان
  4. مدیریت و پیگیری تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با مشارکت کلیه ذی نفعان
  5. هماهنگی برگزاری شوراها وکمیته‌های حوزه ریاست دانشگاه
مزید توفیقات سرکارعالی را در جهت تحقق اهداف عالیه دانشگاه از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر عبدالرضا پازوکی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 1940 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر