• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/8/23 |
سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری منصوب شد
علی شجاعی با حکم سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن حکم ابلاغ وی به شرح زیر است:
جناب آقای علی شجاعی
با سلام و احترام،
نظر به تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی،‌ به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری منصوب می‌شوید. با توجه به اهمیت و جایگاه مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری، جلب مشارکت و همکاری کلیه واحدهای تابعه دانشگاه و همکاری کارشناسان مرتبط انتظار می رود در انجام اقدامات ذیل گام های موثری بردارید:
  1. هماهنگی های لازم جهت همسان سازی سیاست ها، راهبردها و برنامه های آن مدیریت در چارچوب برنامه های وزارت متبوع ، اصلاح نظام اداری، توسعه و ترویج مفاهیم تحول در دانشگاه.
  2. ایجاد بسترهای مناسب استقرار سیستم مدیریت کیفیت، استقرار نظام آراستگی محیط کار۵s  و مشاوره به واحدهای تابعه دانشگاه درباره اصلاح، بهسازی و ارتقاء فرآیندها برای ارتقاء بهره‌وری، کارایی و رضایت کارکنان، ارباب‌رجوع و کاهش هزینه‌ها.
  3. مهندسی مجدد، تحلیل و طراحی سیستم‌ها و روش‌های انجام کار با هماهنگی و همکاری واحدهای مرتبط.
  4. نظارت بر حسن اجرای ساختار و تشکیلات مصوب دانشگاه و انجام کلیه محاسبات و کنترل های لازم به منظور اجرای طرح طبقه بندی مشاغل.
  5. تهیه پیشنهاد‌های بازنگری، ارتقاء و اصلاح ساختار، تشکیلات، شرح وظایف واحدها و پست‌های سازمانی واحدهای تابعه دانشگاه.
  6. نظارت بر ابلاغ‌های سطوح سرپرستی، مدیریتی و سایر کارکنان منطبق با تشکیلات مصوب دانشگاه.
  7. تقویت استقرار نظام مدیریت عملکرد در سطح واحدهای تابعه دانشگاه.
  8. نیازسنجی، برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی آموزش ضمن خدمت کارکنان و مدیران دانشگاه در راستای مهارت افزایی کارکنان.
  9. برنامه‌ریزی و استقرار بهینه نظام پیشنهاد‌ات جهت بهره‌برداری از نظرات کارکنان و ارباب رجوع در بهبود ارائه خدمات.
  10. استقرار و توسعه نظام جامع مدیریت دانش، یادگیری سازمانی و ثبت تجارب در سطح دانشگاه.
  11. همکاری برای تهیه، تدوین و اصلاح دستورالعمل های اداری مرتبط با استفاده از مستندات بالادستی.
  12. استقرار نظام بانک اطلاعاتی مدیران و کمک به طراحی و اجرای نظام جانشین پروری در سطح کل دانشگاه.
  13. به کارگیری فناوری اطلاعات و روش های به روز آن در ایجاد، به کارگیری و تبادل اطلاعات الکترونیک در راستای مدیریت تحول، رشد و بالندگی سازمانی.
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باری تعالی خواستارم و از کلیه مدیران سازمان و همکاران محترم در این حوزه انتظار دارم در جهت کمک به جنابعالی اهتمام ورزند.
دکتر سید حسام سیدین
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع

دفعات مشاهده: 1791 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر