• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بسیج مستضعفان مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی

| تاریخ ارسال: 1400/9/1 |
بسیج مستضعفان مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با صدور پیامی آغاز هفته بسیج را تبریک گفت.
در متن پیام دکتر عبدالرضا پازوکی آمده است:
بسمه تعالی
تشکیل بسیج مستضعفان، به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که امروز پس از گذشت ۴۳ سال از حیات پر برکت انقلاب با عظمت اسلامی، ثمرات حماسه آفرینی ها، فداکاری ‌ها و تلاش های این نهاد ارزشمند انقلابی و مردمی در تمام عرصه ها مشهود است.
تاریخ پرحماسه انقلاب اسلامی سرشار از صحنه‌های سرنوشت سازی است که نقش کارآمد و تاثیر گذار بسیج و اخلاص و فداکاریهای بسیجیان دریا دل همچون نگینی درخشان بر تارک آن می‌درخشد و این نهاد ارزشمند انقلابی از بدو تاسیس تاکنون توانسته است با بهره گیری از شریف‌ترین و متعهدترین نیروها در صحنه‌های مختلف از هشت سال دفاع مقدس تا حضور در عرصه آبادانی ایران اسلامی و مقابله با هجمه‌های شوم فرهنگی و عقیدتی، نقشی بسیار حساس، مهم و اساسی را ایفا نماید.
بی شک ملت شریف ایران اسلامی همواره قدردان خدمات بسیج مستضعفان بوده و هیچ گاه نقش این نیروی پرصلابت را در حفظ تمامیت ارضی و دفاع از مرزهای میهن اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس و در ادامه آن خنثی سازی توطئه های دشمنان از یاد نخواهند برد.
اینجانب هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان دریادل به ویژه جامعه بسیجی دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض کرده و برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
پایان//

دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر