• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه ایران درگذشت علی جعفر نیک پی را تسلیت گفت

| تاریخ ارسال: 1400/9/3 |
رییس دانشگاه ایران درگذشت علی جعفر نیک پی را تسلیت گفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران درگذشت علی جعفر نیک پی؛ کارشناس هوشبری و دومین عزیز از دست رفته مدافع سلامت در بیمارستان فیروزگر را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پیام دکتر عبدالرضا پازوکی آمده است:
انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت مدافع سلامت آقای علی جعفر نیک پی؛ کارشناس هوشبری بیمارستان فیروزگر که در حال جهاد و کمک به بیماران، به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ به رحمت خدا پیوستند، موجب تأسف و تأثر شد.
اینجانب ضمن ابراز صمیمانه ترین همدردی ها، این ضایعه غم انگیز را به همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانواده و بستگان آن عزیز تسلیت عرض کرده و برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.
پایان//

دفعات مشاهده: 914 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر