• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه ایران در نشست تدوین برنامه راهبردی تاکید کرد : توجه به اسناد بالادستی و ایجاد دانشگاه مستقل

| تاریخ ارسال: 1400/12/21 |
توجه به اسناد بالادستی و ایجاد دانشگاه مستقل
رییس دانشگاه ایران در نشست تدوین برنامه راهبردی تاکید کرد :
توجه به اسناد بالادستی و ایجاد دانشگاه مستقل
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر توجه به اسناد بالادستی در تدوین برنامه راهبردی گفت: باید به سمت ایجاد دانشگاه مستقل و درآمد زا حرکت کنیم.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه: دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در  نشست تدوین برنامه استراتژیک روز چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ حضور یافت و اظهار کرد: با توجه به حضور اساتید و متخصصان مجرب دانشگاه باید به سمت دانشگاه های کارآفرین و مستقل گام برداریم.
دکتر پازوکی با اشاره به ارائه خدمات با کیفیت ، بحث بین‌المللی سازی را حائز اهمیت برشمرد و افزود: دانشگاه های علوم پزشکی باید به مفهوم واقعی در راستای بین المللی شدن حرکت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این نکته که در تدوین برنامه استراتژیک باید به اسناد ابلاغی بالا دستی توجه شود، افزود: مهم ترین نقش و افتخار ما در حوزه سلامت ارایه خدمات با کیفیت به مردم است.
دکتر پازوکی با اشاره به کمبود تخت های بستری مراکز تابعه خاطر نشان کرد: با توجه به جمعیت بیش از ۵ میلیون نفری تحت پوشش دانشگاه باید این موضوع در تعیین اهداف راهبردی دانشگاه مورد توجه و بازنگری  قرار گیرد‌.
توجه به برنامه محوری در دانشگاه های علوم پزشکی
در ادامه دکتر علی نمکی؛ مشاور و دستیار ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان نکته که بحث برنامه محوری مورد توجه اکید مقام عالی وزارت است، افزود: دانشگاه ها باید با توجه به اسناد بالا دستی و رویکرد تحولی در دوره جدید ، برنامه های راهبردی خود را تدوین کنند.
دکتر نمکی گفت: طرح عدالت و تعالی نظام سلامت به عنوان یک محور اصلی در وزارت بهداشت رونمایی شده، لذا دانشگاه ها باید در این راستا گام بردارند.
وی ارتقای کمی و کیفی عادلانه شاخص های نظام سلامت را به عنوان هدف اصلی این طرح  معرفی کرد و افزود: چشم انداز طرح عدالت و تعالی نظام سلامت، ارائه خدمات عادلانه و با کیفیت در راستای پاسخگویی موثر می باشد  و مهم ترین رویکرد این طرح ؛ رویکرد پیشگیرانه محور است.
وی با اشاره به ۳۶۰ چالش احصا شده در نظام سلامت، افزود: این چالش ها  بیشتر شامل مباحث مدیریتی و حاکمیتی، بالینی و اجرایی می‌باشد و ۱۴ هدف کلان برای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در نظر گرفته شده است.
دکتر سید حسام سیدین ؛ سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست که در محل سلامتکده محب برگزار شد، گزارشی از مراحل تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه ارائه کرد و افزود: ۲۵ هزار و بیست نفر ساعت کار برای تدوین این برنامه انجام شده است.
دکتر سیدین با اشاره به بررسی آسیب شناسی برنامه استراتژیک دانشگاه به تحلیل اسناد بالادستی و مهمترین چالش های موجود در این زمینه پرداخت و افزود: مهمترین هدف ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران این است که برنامه راهبردی به صورت  کاربردی و عملیاتی تدوین کنیم.
توجه به اصول راهبردی دانشگاه اسلامی
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمود عیسوی؛  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به سند دانشگاه اسلامی و بومی سازی این سند در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران، عنوان کرد: تربیت نیروهای متخصص و متعهد مهم ترین وظیفه دانشگاه ها است، لذا باید در تدوین برنامه استراتژیک به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و چهارده اصول راهبردی این سند توجه داشت و در مرحله بعد برنامه ریزی مناسب برای اجرای راهبردها با همکاری سایر بخشها  انجام شود.
دکتر عیسوی اظهار کرد: برای افزایش جلب مشارکت های مردمی در نظام سلامت باید از ظرفیت صندوق های سرمایه گذاری بهره مند شد.
افزایش سهم ایران از بازار سلامت
دکتر محمد امیر امیرخانی؛ مشاور برنامه ریزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این برنامه  بر رویکرد عدالت و تعالی نظام سلامت و‌ جایگاه دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد و افزود: باید چشم انداز برنامه های راهبردی مبتنی بر حل مشکلات جامعه باشد تا سهم کشور از بازار سلامت در منطقه افزایش یابد.
در روز اول این نشست،  کارگروه های تخصصی در سطح معاونت های مختلف دانشگاه تشکیل و در خصوص مرحله پایانی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است به منظور جمع بندی نهایی،  ادامه نشست تخصصی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران در  روز پنج شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ برگزار می شود.
پایان مطلب//
مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 625 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر