• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت افتتاح جدیدترین کلینیک فوق تخصصی مادر و نوزاد در جنوب تهران

| تاریخ ارسال: 1400/12/22 |
افتتاح جدیدترین کلینیک فوق تخصصی مادر و نوزاد در جنوب تهران
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت
افتتاح جدیدترین کلینیک فوق تخصصی مادر و نوزاد در جنوب تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی آفرینش مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی گفت: براساس سیاست های جمعیتی، باید توانمندی ها در این حوزه گسترش یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدید از مرکز آموزشی درمانی شهید اکبرآبادی عنوان کرد: با توجه به انجام بیشترین زایمان در کشور در این بیمارستان و با توجه به سیاست های جمعیتی دولت، لازم است این ظرفیت و توانمندی حفظ و گسترش یابد تا در زمینه مناسبی برای توسعه و رشد این مجموعه قدم برداشته شود.
وی افزود: در جلسه با مسئولین شهرداری و شرکت مترو تهران؛ این مسئولین با عذرخواهی از مشکلات به وجود آمده در تحقق تعهدات شان به این بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی ایران، ابراز امیدواری کردند تا نسبت به اجرای تعهدات خود اقدام کنند.

پازوکی ادامه داد: با توجه به حضور متخصصین و فلوشیپ های نازایی در این بیمارستان و پتانسیل های خوب این مرکز؛ چنانچه فضای فیزیکی مناسبی برای این امر فراهم شود، این مرکز قابلیت تبدیل به مرکز جامع زنان را دارد.
آرش بردبار- مدیر عامل مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی با اشاره به قدمت و ظرفیت های این مرکز، گفت: بیمارستان شهید اکبر آبادی در جنوب تهران و حدود ۶۰ سال پیش با هدف ارائه خدمات به مردم محروم منطقه افتتاح شده است که هم اکنون یکی از شناخته ترین و مجهز ترین بیمارستان های زنان و زایمان است. مراقبت های ویژه نوزادان و NICU با ۶۰  تخت بستری و بخش نوزادان Post NICU  با ۲۲ تخت بستری، یکی از بزرگترین، قدیمی ترین و مجهزترین مراکز تخصصی مراقبت ویژه از نوزادان است و امکان ارائه خدمات به نوزادان ترم و پره ترم را دارد.
بردبار با اشاره به اینکه شروع ساخت این کلینیک تخصصی از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است؛ از هیئت رئیسه قبلی مرکز و مسئولین وزارت بهداشت و خیرین که در ساخت این مجموعه تلاش کردند قدردانی کرد.
حسن مهرجو مدیر اجرایی این مرکز؛ با قدردانی از خیرینی که از شروع ساخت این پروژه تا پایان کار، همراهی کردند، گفت: درصد قابل توجهی از بیماران این بیمارستان، شهروندان محروم، کم برخوردار و آسیب دیده اجتماعی هستند. همچنین یکی از مشکلات نیز مربوط به افراد بی خانمان است که در پرداخت هزینه های خود دچار مشکل جدی هستند.

گفتنی است، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی آفرینش بیمارستان حمایت مادران شهید اکبر آبادی در مساحت دو هزار و ۸۰۰ مترمربع دارای یک طبقه زیر زمین و پنج طبقه فوقانی است. این کلینیک شامل؛ درمانگاه درمان ناباروری، درمانگاه مامایی، پرناتولوژی، زنان، داخلی، قلب، درمانگاه اطفال، شنوایی سنجی، کاردرمانی، جراحی، اورولوژی، سونوگرافی، رادیولوژی و داروخانه است.
پایان مطلب//

دفعات مشاهده: 619 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر