دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کارگروه شهرستانی پیشگیری از اعتیاد

| تاریخ ارسال: 1392/9/3 |

به همت شبکه بهداشت بهارستان ،کارگروه شهرستانی پیشگیری از اعتیاد با حضور اصغری معاونت سیاسی - اجتماعی فرمانداری ،دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت بهارستان و سایر اعضای شورای اداری شهرستان در محل فرمانداری بهارستان برگزار شد.

در این جلسه اصغری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت مطلوب حوزه سلامت شهرستان؛ بر لزوم پیشگیری و مبارزه با اعتیاد و نیز تقویت تعامل و همکاری کلیه ارگان های سطح شهرستان، در راستای مقابله با این پدیده شوم اجتماعی تأکید کردند.

در ادامه، دکتر گلشنی ؛ ضمن ارائه عملکرد سال جاری شبکه به عنوان دبیر کمیته آموزش و پیشگیری از اعتیاد، به تبیین وضعیت این بحران اجتماعی در جهان و ایران و شهرستان پرداختند. ایشان ضمن اشاره آثار سوء اعتیاد در جامعه ، به علل زمینه ساز و نیز علت های گرایش افراد خصوصاً نوجوانان و جوانان به این بیماری، اشاره کردند. مدیر شبکه بهارستان ، در ادامه ضمن آسیب شناسی اعتیاد و استراتژی های پیشگیری از اعتیاد پشرح انتظارات شبکه بهداشت بهارستان از ادارات سطح شهرستان برای مقابله مطلوب تر و مؤثرتر با اعتیاد و کاهش آسیب در سطح شهرستان ارائه کردند. ایشان در پایسان خواستار بسیج کلیه نیروها و استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان، برای مقابله با بیماری اعتیاد و کاهش آسیب ها و پیامدهای ناشی از آن شدند.

دفعات مشاهده: 569 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر