دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری نشست بسیج ملی تغذیه در بخشداری گلستان

| تاریخ ارسال: 1394/9/30 |

همزمان با فرارسیدن بسیج ملی تغذیه "29 آذر لغایت 14 دی ماه 94 " به همت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان ، نشستی به منظور هماهنگی در خصوص انجام اقدامات لازم در زمینه فرهنگ سازی تغذیه صحیح و ارتقاء آگاهی و نگرش شهروندان شریف شهرستان ، با حضور جناب آقای هزار خانی بخشدار گلستان ،جناب آقای دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و روئسای ادارات این شهرستان در تاریخ 30/9/94 در سالن اجتماعات بخشداری گلستان برگزار گردید .در ابتدای نشست بخشدار گلستان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین ، در راستای اهمیت تغذیه سالم و زندگی سالم مطالبی را بیان نمود . سپس مدیر شبکه بهداشت ضمن تبریک فرارسیدن بسیج ملی تغذیه ، اظهار داشت که از معضلات جامعه امروزی ما تغذیه نامناسب و استفاده از موادی با ارزش غذائی کم و دارای عوارض زیاد می باشد که موجب شیوع بیماریهای غیر واگیر ناشی از اضافه وزن وچاقی گردیده است و در ادامه بر ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه تاکید نمود .در پایان خانم یوسفی ، کارشناس تغذیه ورژیم درمانی شبکه بهداشت در خصوص رژیم های غذایی روزانه و لزوم توجه بیشتر در رژیم غذایی صحیح مطالبی را بیان داشت .
شایان ذکر است در ابتداء جلسه آزمایشات FBS (قند خون ناشتا ) وچربی خون جهت حاضرین انجام گردید.

دفعات مشاهده: 437 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر