دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری اولین نشست هم اندیشی و آموزشی رابطین سلامت ادارات شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1392/10/20 |

به همت شبکه بهداشت بهارستان همزمان با فرا رسیدن هفته ملی بسیج اطلاع رسانی تغذیه ، اولین نشست هم اندیشی و آموزشی رابطین سلامت ادارات در محل بخشداری بوستان برگزار شد. در این نشست در ابتدا خانم مرادی زرده؛ مسئول واحد آموزش سلامت، در خصوص اهمیت و نقش سلامتی به عنوان مهم ترین مؤلفه ی توسعه پایدار، لزوم توجه به آموزش های حوزه سلامت، نقش همکاری های بین بخشی در ارتقای سطح سواد سلامت جوامع، سبک زندگی سالم و.... مطالبی را ارائه کردند. در ادامه خانم یوسفی کارشناس تغذیه؛ مطالبی مفیدی را در خصوص نقش تغذیه در سلامتی و لزوم توجه به دو اصل تنوع و تعادل در رژیم غذایی روزانه ارائه دادند. همچنین با توجه به شعار هفته ملی بسیج اطلاع رسانی تغذیه سال جاری؛ باعنوان کاهش مصرف نمک و روغن، آموزش های لازم در این خصوص، به حضار داده شد. در پایان نیز به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و بروشور های آموزشی، در خصوص کاهش مصرف نمک و روغن بین حضار توزیع گردید..

دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر