دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

تشکیل کارگروه و تحکیم بنیان خانواده را در فرمانداری شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1395/6/1 |

در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای سیاستهای جدید جمعیتی و نیز ترویج ازدواج آسان، شاد و پایدار، اولین کارگروه شهرستانی تشکیل و تحکیم بنیان خانواده، با حضور جناب آقای مهندس موسوی؛ معاون محترم سیاسی - انتظامی فرمانداری، جناب آقای دکتر دمیریان؛ مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان بهارستان و رؤسای کلیه ی ادارات شهرستان در تاریخ 01/06/95 و در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
مهندس موسوی با تبیین اهمیت جلسه و اشاره به آمارهای ازدواج - طلاق و تولد کشور و شهرستان خواستار تعامل و همدلی کلیه ادارات شهرستان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی شدند.
دکتر دانوش دمیریان، مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان، ضمن تبریک روز پزشک و هفته ی دولت و نیز تبیین طرح تحول نظام سلامت و برنامه های اجتماع محور در این طرح، به عملکرد شبکه در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کردند.
سپس آمارهای رشد جمعیت و وضعیت جمعیتی کشور ارائه شد و عملکرد شبکه در خصوص برنامه های جوانان و نیز ترویج ازدواج آسان، شاد و پایدار بیان شد.
مهندس موسوی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد بسیار مطلوب شبکه در تمامی حوزه ها، ضمن مؤثر خواندن برنامه های آموزشی شبکه در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی، خواستار همکاری تمامی ارگانها برای اعتلای سطح سلامت شهرستان شدند.

دفعات مشاهده: 661 بار   |   دفعات چاپ: 123 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر