دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

دیدار مدیر و معاونین شبکه بهداشت و درمان بهارستان با فرمانده نیروی انتظامی

| تاریخ ارسال: 1395/7/14 |

همزمان با آغاز هفته نیروی انتظامی ،دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان به همراه معاونین  و جمعی از مسئولین شبکه با فرمانده نیروی انتظامی جناب سرهنگ نور محمدی دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ضمن خوش آمد گویی به جناب سرهنگ نورمحمدی فرماندهی جدید نیروی انتظامی و تبریک هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثارگران این نیرو، از هفته نیروی انتظامی با عنوان هفته تعامل با مردم و مشارکت عمومی نام بردند .

ایشان در ادامه ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی پرسنل نیروی انتظامی در تامین امنیت مردم ، به اهمیت موضوع امنیت به عنوان یکی از اساسی ترین نیاز های شهروندان اشاره نمودند و آن را لازمه آرامش مردم دانستند.

در پایان جناب سرهنگ نور محمدی فرماندهی نیروی انتظامی از شبکه بهداشت و درمان بابت ترتیب دادن این نشست مشترک تشکر کردند .

دفعات مشاهده: 635 بار   |   دفعات چاپ: 120 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر