دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری نشست هم اندیشی سلامت شهرستان بهارستان باحضور فرماندار

| تاریخ ارسال: 1393/1/26 |

اولین نشست هم اندیشی حوزه سلامت شهرستان بهارستان در سال 1393 با حضور دکتر ناجی فرماندار شهرستان بهارستان،دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و جمعی از مسئولین شبکه بهداشت بهارستان در محل فرمانداری برگزار شد.
در این نشست در ابتدا دکتر گلشنی ضمن تقدیر از حمایت فرماندار محترم از حوزه سلامت و پس از مرور اجمالی فعالیت های شاخص شبکه بهداشت و درمان در طی سال 92،به بیان برخی از چالش های زیست محیطی و حوزه بهداشت و درمان شهرستان پرداخته و افزودند که جهت رفع این معضلات نیازمند تعامل حداکثری ادارات تأثیر گذار در حوزه سلامت هستیم.ایشان هم چنین در خصوص عملکرد کمیته بهداشت و درمان ستاد خدمات سفر در ایام تعطیلات نوروزی گزارشی اجمالی بیان کردند.در ادامه دکتر سلیمانی مسئول واحد مبارزه با بیماریها در خصوص رئوس فعالیت های این واحد ونیز آمار مربوط به برخی از بیماریها،توضیحاتی را ارائه دادند.سپس دکتر جعفرآبادی مسئول گسترش شبکه، اهم اقدامات صورت گرفته توسط شبکه بهداشت در راستای برون سپاری ها و جلب مشارکت بخش خصوصی و خیرین پرداختند. در پایان دکتر ناجی ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان، و با اشاره به پیگیری های صورت گرفته از استانداری بر لزوم همفکری و تعامل جهت تسریع در روند تکمیل وبهره برداری بیمارستان امام حسین (ع)،تأکید نمودند.

دفعات مشاهده: 606 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر