دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری اولین نشست شهرستانی آموزش در خصوص اعتیاد،چالش ها و راهکارها

| تاریخ ارسال: 1392/4/17 |

به همت شبکه بهداشت بهارستان اولین نشست شهرستانی آموزش در خصوص اعتیاد،چالش ها و راهکارها با حضور مدیریت و پرسنل شبکه ، ورزشکاران شهرستان ،اعضای انجمن معتادان گمنام،بسیجیان و سایر اقشار مختلف مردم در سالن همایش های فدک شهر گلستان برگزار شد.در این نشست آموزشی در ابتدا دکتر گلشنی ضمن عرض خیر مقدم  ، در خصوص معضلات پدیده خانمان سوز اعتیاد و علل و عوامل گرایش به سوی آن مطالبی را بیان کردند.در ادامه دارابی مدیر عامل مرکز کاهش آسیب های اجتماعی و عضو گروه مشاورین جوان نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی،با نمایش فیلم های مستند در خصوص پیامدهای اعتیاد بر زندگی فردی و اجتماعی افراد توضیحات مبسوطی بیان کردند.در پایان جانجانه مسئول بهداشت روان شبکه بهداشت به ارائه مطالب آموزشی با عنوان از ورزش تا دوپینگ،از دوپینگ تا اعتیاد و هشدار در خصوص افزایش مصرف مکمل های انرژی زا  و نیز راهکارهای عملیاتی پیشگیری از اعتیاد پرداختند.

دفعات مشاهده: 676 بار   |   دفعات چاپ: 116 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر