• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر مجید رضایی طاویرانی بعنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: 1396/4/26 |
انتصاب دکتر مجید رضایی طاویرانی بعنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر حاجی میراسماعیل رییس دانشگاه طی حکمی دکتر مجید رضایی طاویرانی را بعنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی منصوب نمود.

متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مجید رضایی طاویرانی
عضو محترم هیأت علمی

باسلام واحترام
 نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند جنابعالی به مـوجب این ابلاغ به عنوان  سرپرست مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی منصوب می شوید تا در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید.
امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن مرکز، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت اعضای هیات علمی، پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روش های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی درجهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.

دکتر حاجی میراسماعیل
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 8716 بار   |   دفعات چاپ: 422 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر