دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 208356

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 470

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1396/7/2 |
کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد در مورخ 96/6/28 با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ، آقای امانی نماینده محترم فرمانداری و نمایندگان ادارات سطح شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان برگزار شد.
در این کمیته رئیس جلسه سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان ضمن عرض خیر مقدم خدمت اعضاء و تشکر از همکاری ادارات سطح شهرستان بر لزوم حضور کارشناسان مرتبط  هر ارگان جهت تاثیر گذار بودن مصوبات جلسه و پیگیری آن تاکید کرد.
  در ادامه  آقای امانی دبیر جلسه عنوان نمودند ؛  فعالیت های جلسه شورا ی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با کمیته  آموزش و پیشگیری  نباید به صورت موازی کاری   باشد  و لازم  است مصوبات دارای  بار مالی درجلسه  شورای هماهنگی نیز مطرح گردد.
سپس خانم دژآهنگ مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، در خصوص الگو مداخلات اجتماع محور بیان کردند:  در جهت کاهش آسیب های اجتماعی ،طرح مداخلات اجتماع محور طراحی و اجرا می گردد.  در این طرح، محله ، روستا یا منطقه ای انتخاب می گردد که بیشترین چالش ها را در آسیب های اجتماعی نظیر فقر، طلاق و به ویژه اعتیاد داشته باشد. مبنای اصلی و کاربردی این طرح بر جلب مشارکت اهالی محله گذاشته شده است.
در پایان  به نقش مسئولین محلی، نهادها و ادارات شهرستان در رسیدن به اهداف این طرح اشاره نمودند.

دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر