• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر علی محمد اصغری بعنوان سرپرست دانشکده‌ پزشکی

| تاریخ ارسال: 1396/7/5 |
انتصاب دکتر علی محمد اصغری بعنوان سرپرست دانشکده‌ پزشکی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر علی محمد اصغری را بعنوان سرپرست دانشکده‌ پزشکی منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علی محمد اصغری
عضو محترم هیأت علمی

با سلام و احترام
 نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده‌ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌گردید.
انتظار می‌رود با همت شما و جلب مشارکت کلیه همکاران خدوم آن دانشکده در جهت ارتقای ارایه خدمت حرکت نموده و با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مدیریتی، توانمندیها و امکانات موجود گام‌های بلندی در راستای تحقق برنامه‌های دانشگاه بردارید.
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 8705 بار   |   دفعات چاپ: 475 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر