• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر احمد جنیدی جعفری بعنوان رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1396/7/5 |
انتصاب دکتر احمد جنیدی جعفری بعنوان رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعودناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر احمد جنیدی جعفری را بعنوان رئیس دانشکده بهداشت منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد جنیدی جعفری
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام
 توسعه و تحول در زمینه‌های مختلف علوم بهداشتی مستلزم تربیت نیروی انسانی فرهیخته و متعهد بر اساس ارزش‌های اسلامی، اصول علمی و منطبق بر نیازهای روز جامعه، به عنوان یکی از اهداف اصلی دانشگاه، نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند و منسجم می‌باشد. فلذا با توجه  به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ، به سمت رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه منصوب می‌گردید.
 انتظار می‌رود با بکارگیری روش‌های نوین مدیریت و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه اعضاء محترم هیأت علمی و توان تخصصی خبرگان این حوزه در جهت ارتقاء  کیفی و کمی امور آموزشی، پژوهشی و توسعه علم و دانش اهتمام و در جهت تحقق اهداف دانشگاه گام‌های مؤثری بردارید.
از خداوند متعال موفقیت روزافزون جنابعالی را در پیمودن این مسیر دشوار آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 8139 بار   |   دفعات چاپ: 538 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر