• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر صلاح الدین دلشاد به سمت مشاور رییس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت

| تاریخ ارسال: 1396/7/11 |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر صلاح الدین دلشاد را به سمت مشاور رییس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر صلاح الدین دلشاد

با سلام و احترام
      فراهم نمودن بستر مشارکت فعال و تاثیرگذار مردم در عرصه نظام سلامت نقش بسزایی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود زیر ساخت های حوزه بهداشت دارد. با توجه به این مهم و نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند اجرایی جنابعالی در عرصه های فرهنگی و اجتماعی به موجب این ابلاغ به سمت مشاور اینجانب در امور مشارکت های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب می شوید. توفیق شما را در خدمت به مردم شریف و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 8834 بار   |   دفعات چاپ: 461 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر