• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب آقای فریدون محمودی بعنوان مدیر دفتر رییس دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1396/7/15 |
انتصاب آقای فریدون محمودی بعنوان مدیر دفتر رییس دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی آقای فریدون محمودی را بعنوان مدیر دفتر رییس دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای فریدون محمودی

با سلام و احترام
نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند جنابعالی، به مــوجب این ابلاغ در سمت رئیس دفتر رئیس دانشگاه ابقا می شوید تا در چهارچوب قوانین و مقــررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید.
امید است ضمن بهره مندی از روش های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی با حضور فعال و مدبرانه همگام با معاونین و مدیران ارشد دانشگاه در راستای پیشبرد اهداف عالی دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 6532 بار   |   دفعات چاپ: 306 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر