• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در سمت خود ابقاء شد

| تاریخ ارسال: 1396/7/17 |
مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در سمت خود ابقاء شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر حسین مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  طی حکمی آقای علی سرابی آسیابر را بعنوان مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه  در سمت خود ابقا نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای علی سرابی آسیابر

با سلام و احترام
مدیریت برنامه ریزی منابع مالی به عنوان بخشی از بدنه اجرایی دانشگاه ضمن رعایت سیاست های ابلاغی و ضوابط قانونی آئین نامه مالی و معاملاتی، نقش اساسی در رعایت خط مشی کلی دانشگاه بر عهده داشته و تخصیص اعتبارات بودجه ای مناسب با شرح وظایف حوزه های آموزشی ، پژوهشی ، بهداشتی ، درمانی و سایر حوره های دانشگاه موجب ایجاد عدالت اجتماعی و زمینه ساز برقراری انضباط مالی و اداری در سازمان خواهد شد.
با عنایت به توانمندی و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در سمت خود ابقاء می‌گردید. انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، با بهره‌گیری از شیوه های نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه کارکنان خدوم آن مدیریت در انجام وظایف ذیل اقدام نمایید.
  • تهیه وتنظیم بودجه پیشنهادی دانشگاه براساس سیاستها وضوابط بودجه کل کشورو هیات امنای محترم دانشگاه .
  • انجام مطالعات و اقدامات لازم درزمینه روشهای نوین سازماندهی منابع مالی درجهت نیل به هدف نهائی دانشگاه .
  • مطالعه وتحلیل روشهای کاهش هزینه های دانشگاه .
  • مطالعه و بررسی بهبود روشها و بازده منابع موجود در دانشگاه .
  • بررسی برنامه ها و طرح های پیشنهادی واحدهای تابعه  و تطبیق آن با  برنامه های کلان دانشگاه  ، جهت  تهیه و تنظیم بودجه سالانه واحدها .
  • ابلاغ بودجه مصوب یکساله  به هریک از واحد های تابعه درقالب تفاهم نامه  .
  • نظارت بر نحوه مصرف اعتبارات و سنجش میزان پیشرفت عملیات در هریک از واحدها وارائه گزارشات فصلی
  • توزیع و مدیریت منابع و اعتبارات دانشگاه برحسب برنامه ها، فعالیت ها و مراکز هزینه و ابلاغ تخصیص های دوره ای به واحدها .
  • هماهنگی امور مربوط به تدوین بودجه تفصیلی دانشگاه برای یکسال مالی با توجه به اهداف دانشگاه و نیازهای اساسی واحدهای مختلف .
  • مطالعه بخشنامه ها، موافقت نامه ها، دستورالعمل ها و آئین نامه ها و تطبیق آن با برنامه های استراتژیک و عملیاتی دانشگاه .
  •  تنظیم ضوابط اجرایی بودجه و انضباط مالی و ابلاغ به واحدهای تابعه .
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر حسین مبارکی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

دفعات مشاهده: 8196 بار   |   دفعات چاپ: 352 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر