• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب آقای دکتر محمد میرزائی به عنوان معاون فنی معاونت بهداشتی

| تاریخ ارسال: 1396/7/18 |
انتصاب آقای دکتر محمد میرزائی به عنوان معاون فنی معاونت بهداشتی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر فربد عبادی فرد آذر  معاون بهداشتی  دانشگاه  طی حکمی آقای دکتر محمد میرزائی را به عنوان معاون فنی این معاونت  انتصاب  نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد میرزائی
سلام علیکم
احتراما نظر به شایستگی، تعهد وتوانمندی جنابعالی،به موجب این ابلاغ به عنوان معاون فنی این معاونت منصوب می شوید تا با رعایت موازین شرعی، قانونی واخلاقی زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمائید. انتظار می رود در راستای تحقق برنامه ها واهداف معاونت با بهره گیری از روشهای نوین مدیریتی وجلب مشارکت کلیه مدیران خدوم انجام وظیفه نمائید. موفقیت شما را در اجرای این مسئولیت خطیر از خداوند سبحان آرزومندم.

دکتر فربد عبادی فرد آذر
  معاون بهداشتی

دفعات مشاهده: 6948 بار   |   دفعات چاپ: 316 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر