• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رئیس مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی ایران در سمت خود ابقا شد

| تاریخ ارسال: 1396/7/20 |
رئیس مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی ایران در سمت خود ابقا شد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر سید وحید شریعت را به عنوان رئیس مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی ایران در سمت خود ابقا نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید وحید شریعت
عضو محترم هیات علمی

باسلام واحترام
  نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد سرپرست محترم دانشکده پزشکی به مــوجب این ابلاغ در سمت رئیس مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی ایران ابقاء می شوید تا در چهارچوب قوانین و مقــررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید.
 امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن مرکز، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روش های نوین مدیریت، رعایت عدالت  و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 6479 بار   |   دفعات چاپ: 328 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر