• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

وزیر بهداشت در دیدار با دکتر ایمانی؛ جانباز 70 درصد دفاع مقدس: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران یک وظیفه است/مسیر نورانی مقاومت همچنان ادامه دارد

| تاریخ ارسال: 1396/8/8 |
وزیر بهداشت با حضور در منزل دکتر فرناد ایمانی، با این جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس و مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی ایران دیدار و گفتگو کرد.
دکتر سید حسن هاشمی گفت: دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران یک وظیفه است و حداقل کاری است که باید همه مسئولان کشور انجام دهند اما این دیدارها برای ما نیز به نوعی تجدید خاطره دوران دفاع مقدس است.
دکتر هاشمی افزود: شهدا و ایثارگران در روزهای سخت، از کشور، انقلاب و دین و آیین خود دفاع کردند و امشب نیز افتخاری بود که با دکتر ایمانی، جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس دیدار کنیم؛ ایشان یکی از بهترین اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیر گروه رشته تخصصی بیهوشی این دانشگاه است و منشا اثر و خدمات بسیار زیادی بوده و هست. همچنین همسر ایشان نیز متخصص کودکان بیمارستان ولیعصر(ع) ناجا است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: دکتر ایمانی در 14 سالگی مجروح و جانباز شد و به سرعت درس خود را به اتمام رساند و خدمت خود را در حوزه علم و دانش آغاز کرد. حدود دو هفته پیش از سوریه و جبهه های مقاومت بازگشته است و این نشان می دهد که این مسیر نورانی همچنان دنبال و تعقیب می شود و ما به داشتن همکاران و معلمانی از این جنس، افتخار می کنیم و باید تلاش کنیم که اهداف این عزیزان، گم نشود و مسیری که از 4 دهه قبل شروع کرده اند، پر فروغ تر ادامه داشته باشد؛ ممکن است برخی از ما غفلت کنیم اما این مسیر الهی، با وجود افت و خیزها حتما ادامه خواهد داشت.
دکتر هاشمی با بیان اینکه حق ماندنی و باطل نابود شدنی است، افزود: امیدواریم توفیق خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران را نه به معنای مادی و پست و مقام بلکه به معنی قدرشناسی، داشته باشیم.
دکتر فرناد ایمانی نیز گفت: از دکتر هاشمی تشکر می کنم که به دیدار ما آمدند به هیچ عنوان انتظار این دیدار را نداشتم و خوشحالم که مسئولان دولت با صداقت کامل و علی رغم مشغله فراوان، فرصتی را برای دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران قرار می دهند.
وی افزود: برای ما مهم است که همه دست به دست همدیگر دهیم و ایران اسلامی را اعتلا دهیم، اهداف مقدس نظام را تقویت کنیم و نهایت تلاش خود را برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم نیازمند، محتاج و دردمند به کار ببندیم.
این جانباز دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امیدوارم روحیه جهادی و انقلابی دکتر هاشمی در تمام مسئولان وجود داشته باشد.
گفتنی است دکتر فرناد ایمانی در سن 14 سالگی در سال 1360 در عملیات رمضان مجروح شده بود و در حال حاضر دارای دو فرزند دختر و پسر است. همسر وی متخصص کودکان بیمارستان ولیعصر(عج) ناجا و در این بیمارستان شاغل است. دکتر ایمانی استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیر گروه رشته بیهوشی این دانشگاه و مولف چندین کتاب است.

دفعات مشاهده: 8376 بار   |   دفعات چاپ: 1302 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر