• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

کمیته پیشگیری از سومصرف مواد

| تاریخ ارسال: 1396/8/9 |

در مورخ 96/8/8 به همت واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت رباط کریم کمیته پیشگیری از سومصرف مواد در شهرستان با حضور ادارات مختلف برگزار گردید.
ابتدا جناب آقای دکتر اسکندری  مدیریت محترم شبکه بهداشت ضمن خیر مقدم توضیحاتی در خصوص اهداف جلسه بیان نمودند.
سپس خانم ماسوری کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت ضمن ارائه گزارش 6 ماهه از روند فعالیتهای آموزشی و اجرایی شبکه بهداشت در خصوص شرح وظایف مرکز کاهش آسیب توضیحاتی را بیان نمودند.
سپس ادارات مختلف در خصوص برنامه های خود در این حوزه توضیحاتی را ارائه دادند.در پایان نماینده محترم فرمانداری ضمن تقدیر ار عملکرد شبکه بهداشت در خصوص فعالیتهای ارائه شده در شهرستان در خصوص شرح وظایف ادارات مختلف در این زمینه توضیحات کاملی را ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 1203 بار   |   دفعات چاپ: 127 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر