شبکه هپاتیت ایران در کنترل هپاتیت جدی است شبکه هپاتیت ایران در کنترل هپاتیت جدی است

| تاریخ ارسال: 1396/9/4 |

پیام دکتر سیدموید علویان (رییس شبکه هپاتیت ایران)

تشکیل کارگروه کودکان‌کار و هپاتیت ویروسی:

شبکه هپاتیت ایران در کنترل هپاتیت جدی است

هپاتیت بی، سی و  HIV  یکی از معضلات بهداشتی جوامع می باشد. گروه های مختلف تحت خطر ابتلا به این بیماری ها می باشند. زندانیان ، معتادان تزریقی و  کودکان کار مهمترین گروهای در معرض خطرند، که طبق مطالعات انجام شده در ایران شیوع هپاتیت بی، سی و HIV در کودکان کار تا ده برابر برابر جمعیت همسن  است. خوشبختانه هپاتیت بی واجد واکسن بسیار موثر است که از سال ۱۳۷۳ همه نوزادان تازه متولد علیه این ویروس واکسینه می شوند اما متاسفانه پوشش واکسیناسیون این‌گروه  به علل مختلف از جمله مهاجر بودن والدین این کودکان پایین است. این عزیزان در زمان تولد واکسن دریافت نکرده اند و در خطر ابتلا به بیماری هپاتیت بی هستند. واکسیناسیون این کودکان می تواند نقش مهمی در کاهش انتقال بیماری، کاهش بار بیماری های کبدی در آینده و افزایش سلامت همه ساکنین ایران داشته باشد. از طرفی هپاتیت سی هم قابل درمان است.
برای رسیدن به هدف ایران بدون هپاتیت در گروههای فراموش شده باید قدم برداریم. حرف بس است و وقت عمل است. شبکه هپاتیت ایران طی نامه ای به مقام محترم رییس جمهور تقاضای توجه بیشتر به این گروهها شده است. و صد البته وظیفه تک تک ما ایرانیان است که به این جنبش حمایتی بپیوندند. ملت بزرگ ایران می تواند در این زمینه نیز سرآمد باشد.
خوشبختانه هپاتیت سی با داروهای تولید داخل قابل درمان و هپاتیت بی و HIV قابل کنترل هستند و تنها تشخیص به موقع بیماری قبل از پیشرفت بیماری و انتقال آن به دیگران حائز اهمیت است. براساس تعهد ایران قرار است تا سال ۱۴۱۰ هپاتیت های ویروسی از کشور حذف شوند و همه در قبال این تعهد مسئول هستیم. یکی از گروه های هدف جهت حذف این بیماری ها کودکان کار می باشند. امروز اقدام کنیم فردا دیر است. بیایید به این کارگروه علمی و عملیاتی بپیوندید.

دفعات مشاهده: 11485 بار   |   دفعات چاپ: 654 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر