• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته پیشگیری از مرگ افراد 70-30 ساله

| تاریخ ارسال: 1396/11/30 |

با توجه به اهمیت پیشگیری از مرگ زودهنگام افراد 70-30 ساله در برنامه میانسالان و سالمندان کمیته ای با هدف کاهش مرگ ومیر این گروه سنی و هماهنگی جهت مداخلات لازم در این خصوص در تاریخ 96/11/28  با حضور  آقای دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ،کارشناس مسئول بهداشت خانواده، سرپرست واحد بیماریها،  کارشناس مسئول نظارت بر درمان، کارشناس برنامه میانسالان و سالمندان، کارشناس معاونت درمان  شبکه بهاشت ودرمکان رباط کریم در محل اتاق  معاونت شبکه برگزار گردید .در ابتدای جلسه آقای  دکتر لغوی هدف از تشکیل کمیته را اهمیت مرگ زودهنگام 70-30 ساله که نقش مولد گروه سنی میانسال در خانواده و جامعه را دارند و تاثیر رفتار‌های سلامتی  این گروه  سنی بر سلامت خانواده و  اهمیت تاثیر مرگ و میر و ناتوانی آن‌ها درخانواده و جامعه را بیان نمودند.در ادامه کارشناس مسئول بهداشت خانواده با اعلام تعداد مرگ در گروه سنی فوق به تفکیک سن،جنس و محل سکونت پرداخته  و بیشترین علت مرگ در گروه سنی 30-59ساله را بیماریهای قلبی عنوان نمودند و بر انجام مداخلات در راستای کاهش مرگهای ناشی از بیماریهای قلبی تاکید کردند.
سپس هر یک از شرکت کنندگان پیشنهاداتی را جهت کاهش این آمار و بهبود امید به زندگی ارائه دادندکه خلاصه مصوبات آن به شرح ذیل می باشد:
  • در خصوص پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، مصوب گردید در خانه های بهداشت خطرسنجی قلبی عروقی برای افراد گروه هدف (بالای 30 سال) با افزایش 10 درصدی وضعیت موجود انجام گردد.
  • هماهنگی جهت برگزاری کلاس برای پزشکان صادرکننده گواهی فوت با هدف کاهش بد ثبتی و کم ثبتی علل مرگ
  • هماهنگی با آزمایشگاه جهت اخذ جوابیه آزمایشات قندوچربی برای انجام خطرسنجی مردان تحت پوشش خانه های بهداشت و...

دفعات مشاهده: 1511 بار   |   دفعات چاپ: 158 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر