دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 208297

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 411

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کمیته شهرستانی اجرای طرح جامع سلامت در مناطق حاشیه نشین شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1393/3/24 |

به همت شبکه بهداشت و درمان بهارستان و بر اساس سیاست های وزارت متبوع و دانشگاه علوم پزشکی ایران،اولین کمیته شهرستانی اجرای طرح جامع سلامت در مناطق حاشیه نشین شهرستان بهارستان با حضور جناب آقای طاهری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری،دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ،رؤسای شوراهای اسلامی شهر و جمعی از مسئولین ادارات درسالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه در ابتدا دکتر گلشنی ضمن اشاره به سیاست های ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نیز برنامه های اجرا شده و در حال اجرای وزارت متبوع به معرفی برنامه جامع سلامت در مناطق حاشیه نشین به عنوان اولین برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت پرداختند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان هم چنین در خصوص ویژگی ها و خصوصیات مناطق حاشیه نشین و نیز لزوم ارتقای سلامت در این مناطق نکاتی را بیان کردند.در ادامه حاج آقا طاهری معاون محترم سیاسی انتظامی فرمانداری ابراز امیدواری کردند که به واسطه این طرح و در راستای اعتلای سلامت اجتماعی و همگانی به ارائه مطلوب خدمات بهداشتی درمانی در مناطق حاشیه نشین پرداخت.این جلسه در پایان و پس از بحث و تبادل نظر حاضرین ،مصوباتی از جمله همکاری شهرداری در خصوص اطلاع رسانی به مناطق واجد شرایط،تعیین تیم های پرسشگر و ... داشت.

دفعات مشاهده: 713 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر