دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 208370

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 484

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کمیته شهرستانی پیشگیری از بیماریهای کرونا ویروس و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

| تاریخ ارسال: 1393/3/28 |

کمیته شهرستانی پیشگیری از بیماری های کرونا ویروس و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور جناب آقای طاهری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری،دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و رؤسای سایر ادارات در مورخ بیست و هفتم خرداد ماه در فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه در ابتدا حاج آقا طاهری ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و آرزوی توفیق روزافزون برای تمامی خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از اهتمام ویژه شبکه بهداشت و درمان و سایر ادارات مرتبط در راستای اعتلای وضعیت بهداشتی شهرستان،تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه معاون محترم سیاسی انتظامی با اعلام رضایت از اقدامات شبکه بهداشت بهارستان در راستای پیشگیری و کنترل بیماریها بر لزوم اجرایی نمودن مصوبات مربوطه تأکید نمودند.
سپس دکتر گلشنی ضمن تقدیر از حمایت مسئولین ارشد شهرستانی از فعالیتهای شبکه بهداشت و درمان در خصوص بیماری کرونا ویروس و نیز آخرین وضعیت آماری تعداد مبتلایان به این بیماری در دنیا و کشور توضیحاتی را ارائه نمودند.ایشان هم چنین در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و نیز میزان اجرایی شدن مصوبات مربوطه کارگروه قبلی،مطالبی را بیان کردند. در پایان و پس از بیان شرح انتظارات از ادارات ،این جلسه مصوباتی از جمله افزایش آگاهی عمومی در خصوص اصول پیشگیری از این بیماریها،برخورد قاطع با متخلفین بهداشتی،استفاده از پتانسیل روحانیت در ارائه آموزش های لازم و ... داشت.

دفعات مشاهده: 976 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر